Obchody a tradičné výrobky

 • adamieion1.jpg

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ADAMIEION - ΜΑΡΙΝΕΪΚΑ, ΤΣΙΛΙΒΗ

adamieion8.jpg
ΠΕΡΙΓΡΑΦH
Το εργαστήριο κεραμικής "Αδαμιείον" βρίσκεται στο χωριουδάκι Μαρινέϊκα, τέσσερα χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου και σε λιγότερο από μισή ώρα δρόμο με τα πόδια από το χωριό Τσιλιβή.
Το κατάστημα κτίστηκε μέσα σε αμπέλια, λεμονιές και εληές, και στους δύο ορόφους που το αποτελούν διατηρεί την παραδοσιακή Ζακυνθινή αρχιτεκτονική.
Η ιδιοκτήτρια, Διονυσία Αβούρη, έχει γεννηθεί στο νησί αλλά έχει σπουδάσει ζωγραφική στην Αθήνα για 5 χρόνια και εργαζόμενη σε εργαστήρι, μπόρεσε να αποκτήσει πείρα και να μάθει νέες τεχνικές κεραμικής.
Στο εργαστήρι της θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την διαδικασία της κεραμικής τέχνης: την προετοιμασία της αργίλλου, το φορμάρισμα, τη δουλειά στον τροχό, τη ζωγραφική, το σμάλτωμα και το ψήσιμο.
Η άργιλλος, τα σμάλτα και τα άλλα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.
Η άργιλλος ψήνεται σε θερμοκρασία από 1050°C έως 1280°C.
Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για τη Διονυσία είναι πάντα η αγάπη της για τη φύση, την παραδοσιακή ζωή και τα αρώματα της Ζακύνθου.
Τα κεραμικά με κλαδιά εληάς, τα σερβίτσια φαγητού που αναπαράγουν εληές, ψάρια, χελώνες και κούκλες από κεραμικό είναι μερικά από τα συλλεκτικά κομμάτια που μπορείτε να βρείτε εδώ.
Στο ισόγειο βρίσκεται το εργαστήριο και το πρώτο τμήμα της έκθεσής μας; εδώ ο επισκέπτης μπορεί να βρει κεραμικά για καθημερινή και οικιακή χρήση (βάζα, πιάτα, σερβίτσια φαγητού, κλπ.) ή διακοσμητικά είδη (πιάτα για τον τοίχο, θαλασσινά θέματα, μικρά ενθύμια κλπ.).
Στον πρώτο όροφο εκτίθενται περισσότερο έργα τέχνης όπως κεραμικές φιγούρες, προτομές, λουλούδια, πιάτα τοίχου και δημιουργίες σε κεραμικό ή ξύλο εληάς.
Η Διονυσία είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στη Ζάκυνθο και στην Αθήνα και το 2001 μετακόμησε μόνιμα στη Ζάκυνθο όπου σήμερα εκθέτει και πωλεί τις δημιουργίες της.

Τμήματα παιδιών και ενηλίκων
Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να έρθετε να παίξετε με πηλό, εξερευνώντας την φαντασία και δημιουργικότητα σας, φτιάχνοντας χελώνες, μπώλ, βάζα κ.α.
Η προσωπική έκφραση ενθαρρύνεται! Ελάτε να φτιάξετε τα δικά σας κεραμικά!
Τα φουρνίζουμε και τα παίρνετε μαζί σας για να θυμάστε τις διακοπές στην Ζάκυνθο.
Μπορείτε επίσης να πάρετε τα αποτυπώματα της παλάμης ή της πατούσας του παιδιού σας σε πηλό.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε ακόμη και εάν θέλετε να δείτε ένα από τα μεγαλύτερα και παλιότερα ελαιώδεντρα που υπάρχουν στην Ζάκυνθο. Η διάμετρος του δέντρου είναι περίπου 8 μέτρα και βρίσκεται στον κήπο πίσω απο το μαγαζί Αδάμειον στα Μαρινέικα.

Ώρες λειτουργίας:
1 Μαϊου - 31 Οκτωβρίου: 09:30 - 21:30
1 Νοεμβρίου - 30 Απριλίου: 10:30 - 18:00.
ΠΑΡΟΧΕΣ
 • Αυθεντικά κεραμικά φτιαγμένα και διακοσμημένα στο χέρι
 • Σετ φαγητού με θέματα εμπνευσμένα από τη φύση
 • Αν εκτυπώσετε και μας φέρετε αυτή τη σελίδα, θα έχετε 20% έκπτωση!
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το εργαστήριο κεραμικής "Αδαμιείον" βρίσκεται στο χωριουδάκι Μαρινέϊκα, τέσσερα χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου και σε λιγότερο από μισή ώρα δρόμο με τα πόδια από το χωριό Τσιλιβή.
Εργαστηριο κεραμικης Adamieion - Μαρινεϊκα, ΤσιλιβηAdamieionΜαρινεϊκα, Τσιλιβη
+30 2695062400
www.adamieion.cominfo@adamieion.com

ΜΑΝΤΟΛΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΨΑΡΡΩΝ

mantolato1.jpg
ΠΕΡΙΓΡΑΦH
Απο το 1910, το χειροποίητο εργαστήριο "Η Ζάκυνθος", είναι εξειδικευμένο στήν παραγωγή των τυπικών Ζακυνθινών γλυκών και ιδιαίτερα στο Μαντολάτο και Παστέλι.
Πιστό στον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο εργασίας, προσέχει πάντα την ποιότητα τυν προιόντων του.
Η οικογένεια Κοτσώνη, αγαπάει να διατηρεί αυτή την παράδοδη, που οι ρίζες της προέρχονται απο την εποχή της ενετοκρατίας στη Ζάκυνθο (1485-1797).
Το μαντολάτο, κυρίως, είναι τοτυπικό γλυκό των βενετσιάνων, το όνομα του μαντολάτο, προέρχεται απο την ονομασία των αμυγδάλων στα Ιταλικά (μάντορλα).
Γι αυτό στήν αυθεντική συνταγή, δεν χρησιμοποιούμε άλλου έιδους ξηρούς καρπούς.
Αυτό το προιόν, στη σύσταση του, είναι αρκετά σκληρό, μοιάξει με τη σοκολάτα, αυτή ακριβώς η σκληρότητα, του εξασφαλίζει, την εξαιρετική ποιότητα.
Το μαντολάτο, εκτός απο αμύγδαλα περιέχει μέλι, ζάχαρη, ασπράδια αυγών χτυπημένα, μαρέγκα.
Παρασκευάζεται κάτω απο τις καλύτερες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, δυο βασικοί παράγοντες για την παραγωγή και διατήρηση του προιόντος.
Το μαντολάτο δεν περιέχει κανένα συντηρητικό και το καλοκαίρι διατηρείται, εκτός ψυγείου, μέχρι 10 ημέρες, γιατί μετά αρχίζει και γίνεται μαλακό.
Είναι προτιμότερο να διαστηρείται τυλιγμένο οπως είναι στο ψυγείο και μέχρι που, παραμένει σκληρό, μπορεί να καταναλωθεί χωρίς πρόβλημα.
Στο εργαστήριο μας, η επεξεργασία στο μαντολάτο και παστέλι παρέμεινε η ίδια, με το πέρασμα του χρόνου.
Τα μηχανήματα βοηθούν τον άνθρωπο, μα δεν τον αντικαθιστούν.
Το παστέλι, τυπικό γλυκό Ζακυνθινό, περιέχει σουσάμι, μέλι και αμύγδαλα.
Το παστέλι, παράγεται απο το εργαστήριο μας, σύμφωνα με αρχαία παραδοσιακή συνταγή και ο τρόπος διατήρησης του είναι ο ίδιος του μαντολάτου.
Επισκεπτόμενοι το κατάστημα μας, έχετε την ευκαιρία, να διαλέξετε, γνωστές μάρκες ελληνικών κρασιών, όπως (Ρομπόλα, Ρετσίνα, Αμούδι κ.λ.π.) η αν προτιμάτε το κρασί δικιά μας παραγωγής.
Επίσης, χαρακτηριστικά Ζακυνθινά ποτά, όπως το "Τεντούρα", φτιαγμένο με κανέλα και γαρύφαλλα.
Τα κρασιά μας, τα ποτά μας, μα κυρίως το μαντολάτο και το παστέλι είναι στενά συνδεδεμένα με τη Ζακυνθινή παράδοση.
Μια παράδοση, που έχει το άρωμα και χρώμα, μιας αρχαίας εποχής, που παρά τις δυσκολίες της άφησε και συνεχίζει να αφήνει στις καρδιές μας μια γλυκιά νοσταλγία, γιατί οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο με την παράδοση, για να συνεχίζει να υπάρχει πρέπει να εχει αξίες και αρχές…
ΠΑΡΟΧΕΣ
 • Τυπικά γλυκά της Ζακύνθου
 • Κρασιά και ποτά ντόπια
 • Χειροποίητη παραγωγή απο το 1910
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Zακυνθος, Ψαρρων 5
Μαντολατοποιειον Η Ζακυνθος - Ζακυνθος, Ψαρρων 5Μαντολατοποιειον Η ΖακυνθοςΖακυνθος, Ψαρρων 5
+30 2695028717

HANNE MI‘S CERAMIC ART STUDIO - ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

hannemi1-1.jpg
ΠΕΡΙΓΡΑΦH
Όταν η φόρμα, το χρώμα, και η δύναμη μιας καλοφτιαγμένης κεραμικής κούπας εμφανίζονται με την μυρωδιά και γεύση του καφέ ή του τσαγιού, το πρωινό είναι επιτυχημένο!
Το όνομα μου είναι Χάννε Μι και γεννήθηκα στο Όσλο της Νορβηγίας, όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στα καλλιτεχνικά σε συνδιασμό με κάποια διδακτική εμπειρία.
Φτιάχνω σερβίτσια για καθημερινή χρήση, κεραμικά γλυπτά, πλακάκια για μπάνιο και κουζίνα, νεροχύτες, συντριβάνια και πολλά άλλα.
Πιστεύω ότι για τις φόρμες και τα χρώματα της δουλειάς μου εμπνέομαι από την απλότητα του βορρά, της πατρίδας μου (Νορβηγία) εμπλουτίζοντας τα με τον νότιο πλούσιο μεσογειακό ταπεραμέντο.
Σε ένα άνετο σπίτι στο Βασιλικό, έχω ένα στούντιο με έκθεση όπου δουλεύω και πουλάω τις δημιουργίες μου απευθείας αλλά και μέσω internet.
Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, το στούντιο και η έκθεση μου είναι ανοικτά στο κοινό από τις 9.00 έως τις 20.00. Κατά την διάρκεια του χειμώνα, πριν με επισκεφτείτε καλό θα ήταν να με πάρετε ένα τηλέφωνο.
Το στούντιο κεραμικής βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο του νότιου μέρους της Ζακύνθου, στην περιοχή του Βασιλικού. Παίρνω ευχαρίστως προμήθειες. Ειδικές παραγγελίες… δώστε μου μία νέα ιδέα και θα προσπαθήσω να την πραγματοποιήσω για εσάς!!
Μου αρέσει να παίζω και να πειραματίζομαι με τον πυλό ως υλικό, και μπορείτε και εσείς να πειραματιστείτε με αυτό έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα αναμνηστικό φτιαγμένο από εσάς.
Κάθε Τρίτη και Σάββατο απο τις 10.00 το πρωι έως τις 12.00 το μεσημέρι, δοκιμάστε τον τροχό του κεραμοποιού. Όλες οι ηλικιακές ομάδες είναι ευπρόσδεκτες.

Η Χάννε Μι γεννήθηκε στο Όσλο το 1961, στην Νορβηγία, και είναι κεραμοποιός διατηρώντας ένα στούντιο κεραμοποιίας στο Νησί της Ζακύνθου από το 1990. Αντιπροσωπεύεται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές. 
Τα κεραμικά της εκθέτονται σε διάφορα μέρη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Μαθήματα κεραμικής! ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ…
Ανακαλύψτε την κρυμμένη σας δημιουργικότητα. Διασκεδάστε με τον πυλό και τις διάφορες μορφές του.
“Περάστε και απολαύστε την ρόδα του κεραμοποιού!”
Τρίτη και Παρασκευή μεταξύ 10.00 το πρωι και 12.00 το μεσημέρι. Πολύ δημοφιλή ώρα. Δοκίμασε τις ικανόπτητες σου φτιάγνοντας δυο κεραμικά βαζάκια και το δικό σου μικρό αστείο γλυπτό χελώνας. Εσύ, μόνος σου ή με τα παιδιά σου ή φίλους, μπορείτε να έχετε μία πολύ θετική εμπειρία δημιουργώντας τα δικά σας αναμνηστικά. Ζωγραφίστε τα και πάρτε τα μαζί σας σε ένα κουτί ή αφήστε τα σε εμάς. Τα παραλαμβάνεται μερικές ημέρες μετά αφότου έχουν ψηθεί και βερνικωθεί ή σας τα στέλνουμε εμείς σπίτι σας με το ταχυδρομείο.
Διασκεδάστε δυο ολόκληρες ώρες παίζοντας με τον πυλό.

Τιμή για μάθημα και πρώτο ψήσιμο: €20 το άτομο.
Τιμή για βερνίκωμα: €6 το κομμάτι.
Τιμή για απόστολη στην Ευρώπη: €20 το κιλο (περίπου). Μαθήματα για μικρά γκρουπ
Φτιάχνουμε με τα χέρια μας χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα πάνω στην πλάκα και κάνουμε ψήσιμο με την τεχνική ρακού.
Από 3 έως 7 άτομα, 3ωρο μάθημα, απο 3 έως 5 ημέρες. 
Τιμή: €50 το άτομο και περιλαμβάνεται το ψήσιιμο του πυλού και των γλυπτών.
Τιμή για βερνίκωμα: €6 το κομμάτι (προαιρετικό).Παραδίδονται μαθήματα
Μέχρι 2 άτομα την ίδια ημέρα, 2ωρα εντατικά μαθήματα.
Τιμή: €60 το άτομο και περιλαμβάνεται το ψήσιιμο του πυλού και των γλυπτών.
Τιμή για βερνίκωμα: €6 το κομμάτι (μέγεθος κούπας).Θερμά σας καλοσωρίζω και εύχομαι να τα πούμε σύντομα.
ΠΑΡΟΧΕΣ
 • Λίστα γάμου εάν ζητηθεί
 • Eλατε να δοκιμασετε τον τροχο καθε Τρίτη και Παρασκευή και για παιδια και για ενηλικες
 • Σειρές μαθημάτων
 • Κεραμικά ελεγμένα για οικιακή χρήση, χωρίς μόλυβδο και κάδμιο
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το στούντιο κεραμικής μου βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο του νότιου μέρους της Ζακύνθου, στην περιοχή του Βασιλικού.
Πηγαίνοντας προς την παραλία του Γέρακα, δεξιά και λίγο πριν το Πόρτο Ρόμα, υπάρχει μια πινακίδα μπλέ με δύο ιππόκαμπους, που συμβολίζουν το εργαστήρι… ακολουθείστε την και μετά από λίγα μέτρα θα βρείτε το νέα στούντιο/κατάστημά μου, εκεί θα βρίσκομαι να σας περιμένω για να σας δείξω τον κόσμο μου.
Hanne Mi‘s Ceramic art Studio - ΒασιλικοςHanne Mi‘s Ceramic art StudioΒασιλικος
+30 2695035012 / +30 6973529818
www.ceramichannemi.commila@otenet.gr

GOLD M - CIELO MICHALOPOULOS - ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΤΑΒΠΟΥΛΑΡΙ 2 - ΡΩΜΑ 15

gioielleria5-1.jpg
ΠΕΡΙΓΡΑΦH
Η πείρα μας στον τομέα του κοσμήματος ξεκίνησε το 1960 όταν ο Λεωνίδας Μιχαλόπουλος μυήθηκε στα μυστικά της χρυσοχοΐας.
Από τότε η αγάπη του για τα κοσμήματα έγινε σκοπός της ζωής του και πάθος που τον οδήγησε σε όλες τις επαγγελματικές επιλογές του.
Το 1983 άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Ζάκυνθο ορμώμενος από την αγάπη του για το χρυσό και τα πολύτιμα αντικείμενα και από την επιθυμία να ικανοποιήσει όλους τους πελάτες του προσφέρωντας ποιοτικά κοσμήματα.
Το Gold M είναι σήμερα το κατάστημα της οικογενείας.
Το κτίριο, δύο ορόφων, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου.
Οι πελάτες μας μπορούν να βρούν στο κατάστημά μας την πιο μεγάλη συλλογή κοσμημάτων υψηλής ποιότητας που έχουμε διαλέξει από τα πιο γνωστά εργαστήρια χρυσοχοΐας της Ελλάδας.
Στο άλλο κατάστημα εκτίθεται μια καταπληκτική συλλογή κοσμημάτων σε λευκό και κίτρινο χρυσό με μοναδικό ντηζάϊν και κάθε είδους πολύτιμους λίθους.
Τα κοσμήματά μας συνοδεύονται από πιστοποιητικό που εγγυάται την ποιότητά τους.
Ακομα σας προσφερουμε ρολογια απο τις πιο διασημες και σημαντικες μαρκες οπως Zenith, Breitling, Omega, Longines, Versace, Gucci, Raymond Weil, Tag Heuer και Swatch των οποιων ειμαστε οι μοναδικοι επισημοι μεταπωλητες του νησιου.
Στον πάνω όροφο εκτίθεται μια μεγάλη συλλογή ασημικών και αντικειμένων που είναι κατάλληλα σαν δώρα για όσους αγαπούν την ποιότητα.
Στον κεντρικό δρόμο της πόλης της Ζακύνθου (Αλεξάνδρου Ρώμα 15) βρίσκεται το καινούργιο κοσμηματοπωλέιο Cielo Venezia 1270.
Όλες οι καλύτερες Ιταλικές μάρκες ενώθηκαν στο Cielo Venezia 1270 σε ένα κατάλληλο και μοναδικό χώρο που χαρακτηρίζεται απο ένα πρωτοποραικό στιλ το οποίο προβάλλει τα διάφορα είδη κοσμημάτων απο το κλασσικό μέχρι το μοντέρνο αξεσουάρ.
Στο Cielo Venezia 1270 θα βρείτε τις επτά πιο διάσημες Ιταλικές μάρκες: MILUNA την πιο διάσημη Ιταλική μάρκα που δημιουργεί κλασσικά και κομψά περιδέραια απο χρυσό, μαργαριτάρι, διαμάντι καθώς και το πολύτιμο στέμμα της Miss Italia.
NIMEI, τα πιο όμορφα μαργαριτάρια του κόσμου YUKIKO, ο θρίαμβος της θυληκότητας αφιερωμένο στην γυναίκα που ακολουθεί τις καινούργιες τάσεις της μόδας.
KIARA μοντέρνα κοσμήματα δημιουργημένα με εναλλακτικά υλικά και πρωτοποριακές τεχνικές; YUKEY unisex αξεσουάρ φτιαγμένα με ατσάλι, χρυσό, διαμάντι με μοντέρνο και πρωτοποριακό στίλ.
ARCANO, μιά μοναδική πρωτοποριακή μάρκα, ανάμεσα στις ελάχιστες αποκλειστικά για άνδρες.
MISS FASHION, αξεσουάρ και κοσμήματα με μιά έξυπνη και μοντέρνα αναπαραγωγή της πολυτέλειας του παρελθόντος.

Έχουμε επίσης ένα τρίτο κατάστημα που ονομάζεται Tik Tak Rologadiko , είναι ένα κέντρο παροχής υπηρεσιών ρολόι που πωλούν επίσης Casio ρολόγια. Η διεύθυνση είναι Τερτσέτη 82. 

Σας προσκαλούμε στο κοσμηματοπωλείο μας για να γνωρίσετε το κόσμημα κάτω από μια διαφορετική οπτική γωνία.
ΠΑΡΟΧΕΣ
 • Μεγάλη συλλογή κοσμημάτων υψηλής ποοιότητας
 • Πιστοποιητικά που εγγυώνται την ποιότητα των κοσμημάτων μας
 • Ασημικά και αντικείμενα διάφορα
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ και ΧΑΡΤΗΣ
Το κτίριο, δύο ορόφων, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου.
Gold M - Cielo Michalopoulos - Ζακυνθος, Ταβπουλαρι 2 - Ρωμα 15Gold M - Cielo MichalopoulosΖακυνθος, Ταβπουλαρι 2 - Ρωμα 15
Gold M: +30 26950 23902 / +30 26950 45760 - Cielo Michalopoulos: +30 26950 25540 / +30 6972012009
www.goldm.grinfo@goldm.gr

SOUVENIR LEVANTINO - ΚΑΛΑΜΑΚΙ

levantino5-1.jpg
ΠΕΡΙΓΡΑΦH
Το μαγαζι Levantino βρισκεται καταμηκος του κεντρικου δρομου της τουριστικης περιοχης Καλαμακι και επιλεχτηκε απο το Zanteisland.com σαν το πιο εξοπλισμενο μαγαζι του νησιου οπου μπορεις να βρεις το καταλληλο σουβενιρ για τις διακοπες σου.
Το Levantino ειναι ανοιχτο μεχρι αργα την νυχτα, αποτελειται απο τρεις οροφους και προσφερει τρεις διαφορετικους εκθεσιακους χωρους.
Στην εισοδο του ισογειου θα βρειτε εκατονταδες σουβενιρ και ιδεες για δωρο, εκτος απο ολα εκεινα που μπορει να εχετε αναγκη κατα την διαρκεια των διακοπων σας: πεδιλα για την παραλια, τσαντες για την θαλασσα, γυαλια ηλιου και μπλουζες με την φωτογραφια της Ζακυνθου και τις διασημες χελωνες Caretta-Caretta.
Στον ιδιο οροφο υπαρχουν ακομη διακοσμητικα, ειδη ελληνικου στυλ και μια μεγαλη επιλογη κοσμηματων απο χρυσο και ασημι.
Κατεβαινοντας μερικα σκαλια θα βρεθειτε στον κατω οροφο,σε ενα χωρο ολοκληρωτικα αφιερωμενο στα τυπικα Ελληνικα και Ζακυνθινα προιοντα.
Θα εχετε την ευκαιρια να αγορασετε πολλα ειδη λαδιου ελιας με αρωματικα, διαφορες ποιοτητες ντοπιων μπαχαρικων, σαπουνια απο αγνο παρθενο ελαιολαδο και πολλα αλλα τυπικα προιοντα του νησιου μας.
Αντιθετα στον πρωτο οροφο, θα βρειτε μια απωτερη συλλογη απο παραδοσιακα ειδη οπως πινακες, κορνιζες,φλυτζανια, πιατα και μια εκτεταμενη γκαμα απο δουλειες που εχουν γινει στο χερι.

Εκτός απο το Λεβαντίνο στο Καλαμάκι σας προσκαλούμε να επισκευθείτε το μαγαζί μας με σουβενίρ στο Λαγανά.
Το Λεβαντίνο στο Λαγανά βρίσκεται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου και αν και είναι πιο μικρό είναι πολύ καλά εξοπλισμένο.

Δεν βρισκόμαστε όμως μόνο στα πιο τουριστικά θερετρα του νησιού.
Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στην πόλη της Ζακύνθου.
Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Α. Ρόμα και είναι στο τέλειο σημείο εάν θέλετε να κάνετε μια βόλτα ή να πάτε για ψώνια εκεί κοντά.
Σας περιμενουμε στο Levantino για ενα σουβενιρ που θα σας θυμιζει το νησι της Ζακυνθου τα κρυα χειμωνιατικα απογευματα.
ΠΑΡΟΧΕΣ
 • Κοσμηματα απο χρυσο και ασημι
 • Σουβενιρ εμπνευσμενα απο το Θαλασσιο παρκο
 • Kεραμικες δουλειες φτιαγμενες στο χερι
 • Ντοπια προιοντα οπως λαδι και μπαχαρικα
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ και ΧΑΡΤΗΣ
Το μαγαζι Levantino βρισκεται καταμηκος του κεντρικου δρομου της τουριστικης περιοχης Καλαμακι.
Souvenir Levantino - ΚαλαμακιSouvenir LevantinoΚαλαμακι
+30 2695022848
info@levantinoshop.com

ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΖΕΛΑΤΕΡΙΑ PIERO’S - ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ 66

piero2.jpg
ΠΕΡΙΓΡΑΦH
Το Piero‘s είναι η μοναδικη Ιταλική τζελατερία στο νησί της Ζακύνθου.
Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και αποτελεί ένα γνωστο και πολυσύχναστο σημείο συνάντησης και από τους κατοίκους του νησιού και από τους τουρίστες που επιθυμούν να δοκιμάσουν το παγωτο "made in Italy".
Ο Piero ο ιδιοκτήτης μετά από πολυάριθμες ειδικεύσεις στα παγωτά αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στη Ζάκυνθο για να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του.
Ο Piero άνοιξε το το πρώτο μαγαζί στο Λαγανά το 2005 για 2 χρόνια και ύστερα μεταφέρθηκε στην πόλη όπου άνοιξε με την Giulia το 2007.
Η Ιταλική τζελατερία Piero‘s μετέφερε στην Ζάκυνθο τον θεσμό του παγωτού στην βόλτα και έδωσε μια εναλλακτική στα κλασσικά γλυκά ζαχαροπλαστείου.
Το Piero‘s σερβρίρει το παγωτό με τον κλασσικό τρόπο σε χωνάκι ή σε κύπελλο και διαθέτει πραγματικά μια μεγάλη επιλογή σε γεύσεις.
Εκτός από τις κλασσικές γεύσεις της Ιταλικής παράδοσης μπορείτε να βρείτε γεύσεις που ακολουθούν την εποχικότητα των προιόντων και των ιδιαίτερων γεύσεων με την μοναδική γεύση όπως το διάσημο ΚΑΙΜΑΚΙ το οποίο παράγεται με μαστίχα Χίου και το καταϊφι
Στο Piero‘s χρησιμοποιούνται Ιταλικά προιόντα και είναι ανοιχτά όλο τον χρόνο, εκτός από τον Νοέμβριο.
Έχετε την δυνατότητα να καθήσετε στο ανοιχτό χώρο με δωρεάν σύνδεση wi-fi internet.
Τον χειμώνα παραμένει ένα μέρος συνάντησης για τους κατοίκους που έμαθαν να εκτιμούν την μοναδική γεύση του παγωτού και τους πιο κρύους μήνες.
Χειμερινό ωράριο: από τις 17:00 έως τις 24:00
Ωράριο από το Πάσχα μέχρι τον Οκτώβριο: από τις 14: 00 έως τις μία το βράδυ.
 • Ιταλικό παγωτό - Take-away
 • Wi-fi internet για τους πελάτες
 • Εμπειρία και διαθεσιμότητα
 • Ανοιχτά και τον χειμώνα
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ και ΧΑΡΤΗΣΖάκυνθος, οδός Ταβουλάρη 66Ιταλικη Τζελατερια Piero’s - Ζακυνθος, Ταβουλαρη 66Ιταλικη Τζελατερια Piero’sΖακυνθος, Ταβουλαρη 66
+30 26950 45055
www.pierosgelateriaitaliana.weebly.comicecreamzante@yahoo.it